Soita 0400 397 737
email: sisko.jussila@tilijussila.fi
Tilijussila Ky, Penttilänkatu 1F 80220 Joensuu


Infoa

Tilijussilasta: Toimintamme perusarvot ovat informatiivisuus, selkeys ja tehokkuus. Näitä arvoja kunnioittaen pystymme tuottamaan konsultoivaa taloushallinnon palvelua ja keskittymään asiakkaidemme yritystoiminnan tukemiseen. Oikein hoidettu taloushallinto on paljon muutakin kuin pelkkä lakisääteinen kirjanpito. Jotta taloushallinnosta saadaan paras mahdollinen hyöty yrityksen liiketoimintaan, on taloushallinnon tuottaman tiedon oltava ajan- tasaista, mielellään jopa ennakoivaa ja ennen kaikkea ymmärrettävää.

• Konsultoivaan palveluun. Seuraamme yrityksesi toiminnan tuloksen ja taloudellisen tilanteen kehittymistä ja raportoimme tästä säännöllisesti ja selkeästi.

•Tehokkaisiin toimintatapoihin. Tehostamme kirjanpidon rutiinitöitä oppimalla uutta ja käyttämällä tietotekniikkaa

• Selkeään hinnoitteluun. Pyrimme selkeään kuukausiveloitukseen mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, minkä myötä tiedät tarkalleen nykyiset ja tulevat taloushallinnon kustannukset.

Tilijussilan palvelut

• Aloittavan yrityksen palvelut Yrittäjäksi ryhtyminen on iso päätös. On monta asiaa, joihin on saatava vastaus. Käymme yhdessä läpi yrityksesi liikeideaa, kannattavuutta, rahoitusasioita ja muita juuri Sinulle tärkeitä asioita. Meiltä saat hyvät eväät yrittäjyyteen!

• Tilitoimistopalvelut Tuotamme kaikki tilitoimistopalvelut. Osa yrityksistä kaipaa tilitoimistoltaan lakisääteiset minimivaatimukset täyttävää kirjanpitopalvelua, toiset haluavat ulkoistaa taloushallintonsa kokonaan tilitoimiston hoidettavaksi. Aloituspalaverissa suunnittelemme juuri Sinun yrityksellesi parhaiten sopivan palvelupaketin.

• Palkanlaskenta Tilijussilan palkanlaskentapalveluihin sisältyvät kaikki palkanlaskennan työvaiheet palkkalaskelmien muodostamisesta viranomaisilmoituksiin.

• Tilintarkastus Tilijussilan verkostossa on  yrittäjälähtöisiä tilintarkastuspalveluita pk-yrityksille.